Pages Navigation Menu

Cabluri T2Blue

Cabluri de incalzire Raychem T2Blue


raychem t2blueCablul predimensionat T2Blue este solutia ideala pentru incalzirea suprafetelor cu forme complexe. Este foarte eficient pe perioada renovarii pardoselilor. Poate fi montat in pardoseli standard, in sapa autonivelanta, sapa sau placa beton. T2Blue este disponibil in 2 versiuni: de putere 10 W/m pentru utilizare standard in incalzirea pardoselilor si de putere 20 W/m pentru suprafetele ce necesita o putere de incalzire mai mare.
Utilizare: bucatarii, bai, scari, gradini de iarna, camere frigorifice. Pardoseala: placi ceramice, piatra naturala.

  • incalzire in pardosealaCablu bifilar predimensionat.

  • Ideal pentru suprafetele complexe.

  • Montare rapida si simpla.

  • Posibilitatea de adaptare a puterii de incalzire prin alegerea distantelor dintre cabluri.

  • Pentru a nu suprainalta pardoseala,cablul poate fi montat prin canale in stratul de beton/sapa.

montare incalzire in pardoseala1. Asezarea cablului

Fixati cablul de incalzire pe suprafata curata (ex. prin utilizarea unui adeziv cu lipire la cald) sau pe plasa de montaj folosind coliere de plastic KBL-10.

2. Aplicarea stratului de sapa

Turnati cu atentie sapa pe suprafata cablurilor. In incaperile umede trebuie adaugat un strat antiumezeala.

3. Montarea placilor

Aplicati adezivul pentru placi, apoi asezati placile si lasati-le sa se usuce conform cu indicatiile producatorului. Inainte de punerea in functiune a sistemului de incalzire asteptati uscarea completa a adezivului. Este posibil ca in casa noastra sa existe mereu temperatura ideala, sa fie cald acolo unde este nevoie mai mare? Da! Sistemul electric modern de incalzire in pardoseala Raychem asigura confortul intregii familii!

incalzire caloriferDistributia omogena a caldurii in incapere Caloriferele conventionale de perete incalzesc aerul din imediata apropiere, punandu-l in circulatie si ridicandu-l catre tavan. Sistemul de incalzire prin pardoseala Raychem distribuie omogen caldura in intreaga incapere, creand zona cea mai calda acolo unde este nevoie de ea.

 

incalzire prin pardoseala

 Pardoseala uscata, igienica si mai usor de intretinut Incalzirea prin pardoseala usureaza viata persoanelor alergice. Cauzeaza miscari de aer mai reduse si, in consecinta, mai putin praf. Pardoselile umede sau covorasele de baie se usuca mult mai repede, ceea ce diminueaza riscul aparitiei mirosurilor neplacute si dezvoltarii germenilor.

Eficienta energetica Datorita utilizarii termostatului, sistemul de incalzire va fi pornit automat numai cand va fi necesar, dimineata, dupa-amiaza sau seara, adaptand timpul de functionare

Comentarii

Trackbacks/Pingbacks

 1. 3 pasi pe care trebuie sa-i urmezi cand doresti sa-ti utilezi casa cu incalzire prin pardoseala - Incalzire in pardoseala | Incalzire in pardoseala - [...] Fiecare cablu incalzitor va avea nevoie de un circuit clasic monofazic (ca de priza) 3×2,5 mm adus intr-o doza de aparat …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>