Pages Navigation Menu

Cum să ne încălzim casa în timpul iernii?

 

În perioada sezonului rece locuința în care locuim este deseori rece în unele locuri chiar dacă avem destule calorifere. Te-ai săturat ?

Ei bine, odată cu timpul au evoluat și lucrurile în materie de tehnologie și astfel s-a ajuns la o dezvoltare esențială pentru sistemul de încălzire în pardoseală.

 Acest sistem inovator are o mulțime de avantaje și este foarte ușor de montat în orice locuință. Sistemul de încălzire în pardoseală presupune introducerea unor tuburi în pardoseala locuinței, tuburi ce vor fi străbătute de apă fierbinte. Sistemul poate fi montat sub orice tip de pardoseală(gresie,parchet etc) neavând nici un dezavantaj. Nu există risc de incendiu.

 Avantajele sistemului : 

  • Pardoseală este întotdeauna călduță și astfel copilul dumneavoatră este protejat împotriva răcelii.
  • Modul de degajare al căldurii nu produce igrasie pe pereți
  • Economisiți spațiu în urma eliminării caloriferelor
  • Sistemul este netedectabil ochiului și astfel nu trebuie să vă faceți griji că este prăfuit
  • Nu necesită întreținere deci mai puțini bani de dat

 Costurile de întreținere în perioada sistemului rece sunt cu 25% mai mici decât orice alt sistem existent pe piață. Astfel pentru o locuiță de circa 100 de metrii pătrați veți plătii undeva la 350RON față de 800-900 RON folosind oricare alt sistem de încălzire.

 Totuși pentru un astfel de sistem este recomandat să aveți o locuință izolată cu polistiren, astfel, caldura produsa nu se va risipi.

 Pentu anumite încăperii, cum ar fi camera copilului puteți folosi și covorașele încălzitoare cu termostat pentru a asigura o căldura mult mai mare și pentru a reduce consumul. Astfel încălziți suplimentar doar acea încăpere și evitați încălzirea tututor încăperilor la o temperatura prea mare. În urma analiștilor s-a concluzionat că temperatura ce asigură o stare de confort este de 22 de grade Celsius.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>