Pages Navigation Menu

Eficiența sistemului de încălzire prin pardoseala

 

Sistemul de încălzire prin pardoseală este cel mai eficient față de alte sisteme de pe piață la ora actuală.

 În urma testelor făcute de cercetătorii americani s-a demonstrat că sistemul de încălzire prin pardoseală este mult mai economic, costurile sale fiind mai mici cu 25% decât alte sisteme.

 Sistemul are o eficiență sporită, astfel căldura este propagată de la nivelul solului către tavanul încăperii ceea ce reduce gradul de apariție al mucegaiului.

 Podeaua este încălzită , lucru care oferă un grad sporit de confort în momentul parcurgerii acesteia. De asemenea podeaua este benefică și pentru cei mici , riscul de îmbolnăvire fiind mai mic decât în celelalte cazuri obișnuite. Toate acestea doar prin simplul fapt că podeaua este încălzită și nu ține de rece ca în majoritatea cazurilor.

 Sistemul se bazează pe consumul de energie iar temperatura poate fi setată după bunul plac pentru fiecare încăpere. Nu prezintă nici un risc de incendiu.

 Sistemul este aproape invizibil, nedetectabil ochiului uman. Copilul dumneavoastră nu îl poate detecta și astfel reduceri riscul de electrocutare .

 Sistemul de încălzire prin pardoseală a apărut prima dată în Egipt iar de atunci a suferit o serie de transformări până s-a ajuns la un sistem inovator, un sistem care să reducă costurile de încălzire .

 Sistemul este totodată și ecologic. Nu sunt evacuate gaze deci nu există un coș inestetic aspectului.

 Temperatura ideală din locuință ar fi undeva la 22 de grade Celsius, o temperatură la care corpul uman s-ar simți foarte confortabil.

 Un alt avantaj al acestui sistem inovat este faptul că nu necesită curățare. Tot sistemul este implementat sub podea( poate fi gresie, parchet sau orice alt tip de material), astfel tot ceea ce trebuie să curățați este podeaua locuinței.

 Totodată prin acest sistem scăpați și de inesteticele calorifere care ocupă o grămadă de loc și sunt foarte greu de curățat.  Obțineți astfel mai mult spațiu și un confort sporit.

 Costurile acestui sistem sunt mai mici cu 25% față de alte sisteme obișnuite, în timp investiția fiind acoperită în totalitate. Conform unor date obținute de la laboratorul de cercetări costurile lunare ar fi undeva la 350 RON pe perioada sezonului rece față de 850 RON sau mai mult la sistemele de încălzire clasice.

 Totodată acest sistem nu menține umezeala astfel nu apare igrasia și vă veți păstra pereții curați ca la început. Achizitionați-vă chiar acum sistemul de încălzire în pardoseală și veți face economii consistente în timp. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>