Pages Navigation Menu

Reducerea costurilor de încălzire

 

Vreți să scăpați de facturile uriașe ce vă vin în fiecare lună și asta doar pentru încălzirea locuinței personale ?

   Știm cu toții cât de costisitor este încălzirea locuinței mai ales pe perioada sezonului rece. Astfel cercetătorii americani au căutat în continuu modalități de încălzire mult mai eficiente și mai puțin costisitoare.

  Astfel sistemul descoperit reduce costurile de încălzire cu până la 25%. Acest lucru se datorează faptului că funcționează doar pe curent electric, singurul dezavantaj fiind în momentul unei pane de curent. Totuși temperatura din încăpere va coborâ treptat ceea ce oferă un plus de confort.

 Consumul de curent este relativ mic iar costurile pe o perioadă de o lună de zile se vor ridica undeva la 350 Ron în perioada sezonului rece , față de 850 Ron sau chiar mai mult pentru locuințele care nu beneficiază de acest sistem inovator.

 Totuși pentru cei vor să investească ceva mai mult este recomandat și un sistem pentru obținerea energiei electrice, astfel locuința personală va fi încălzită aproape pe gratis.

 Avantajele sistemului de încălzire în pardoseală :

 –       reducerea la zero a lucrărilor pentru mentenanță

-       reducerea costurilor cu până la 25%

-       nu necesită curățare și nici nu prezintă vre-un risc de incendiu

-       nu absoarbe umezeala iar temperatura poate fi setată pentru fiecare cameră în parte

-       menține podeaua caldă, lucru foarte plăcut și util pentru cei mici

 Iar partea cea mai tare la acest sistem este că nu se degradează în timp rezistând o perioadă îndelungată.

 Sistemul are o multitudine de avantaje care vă vor reduce costurile foarte mult. Singurul dezavantaj apare în momentul unei pane de curent, lucru care se întâmplă de foarte multe ori în zonele rurale. Dar există destule soluții .

 Se pot achiziționa generatoare de curent sau daca vreți puteți investi într-un sistem bazat pe panouri electrice sau de ce nu o eoliană care v-ar asigura energia pe întreaga perioadă a zilei.

 Sistemul de incălzire în pardoseală este și ușor de instalat, de asemenea și de mutat. Nu trebuie să vă faceți griji în privița aceasta.

 Sistemul nu necesită mentenanță, astfel nu veți cheltui nici un ban în plus. S-a dovedit științific că încălzirea în pardoseală este mult mai eficientă decât orice alt tip de încălzire și totodată mai puțin costisitoare.

 Reduceți-vă costurile de încălzire a locuinței chiar acum prin achiziționarea acestui sistem inovator, sistem folosit și în antichitate dar la o scară mult mai mică.

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>