Pages Navigation Menu

Unde montam încălzire în pardoseală?

 

Sistemul de încălzire în pardoseală a apărut încă din antichitate, mai exact în zona Egiptului unde camerele faraonilor erau încălzite prin pardoseală.

 Sistemul este montat în pardoseală pentru a asigura un confort mărit și totodată o distribuție corectă a aerului cald . Astfel căldura este distribuită uniform de la baza pardoselii către vârf asigurând o stare continuă de confort.

 Sistemul de încălzire în pardoseală se montează indiferent de locuința dumneavoastră, fie că este casă sau apartamant. Sistemul poate fi montat cu ușurință iar costurile de întreținere sunt zero.

 

 Cum se montează sistemul de încălzire în pardoseală?

 Pentru montarea unui astfel de sistem sunt urmați mai mulți pași iar timpul pentru realizarea unei astfel de execuții este de aproximativ 3 zile lucrătoare.

 

 Cum se produce încălzirea încăperii?

 În timpul montării sunt introduse niște tuburi care vor fii străbătute de apă fierbinte și astfel se degajă căldură. Căldura este proiectată direct către pardoseală, care la rândul său o va conduce cître încăperea propriu zisă.

Există și ale metode de încălzire a locuinței și anume covorașele încălzitoare cu termostat dar acestea sunt de scurtă durată și nu distribuie suficientă căldură pentru a încălzi întreaga locuință ci doar pentru a încălzi suplimentar un spațiu personal.

 Încălzirea în pardoseală este avantajoasă din toate punctele de vedere, atât din punct de vedere ar consumului cât și al confortului. Pentru o locuință de aproximativ 100mp se vor consuma undeva la 350RON pe lună față de aceeași locuină încălzită cu alt sistem, costurile ajungând undeva la 700RON sau chiar mai mult.

 

 Este nevoie de un expert pentru a analiza suprafața înainte de comandarea unui astfel de sistem?

 Da. Un expert de-al nostru va veni și vă va realiza o expertiză gratuită și totodată vă va pune la curent cu costurile produse în urma montării sistemului.

Totodată vă recomandăm și rețeaua subțire de încălzire auto aderentă  T2QuickNet . Aceasta cuprinde un covoraș foarte subțire cu o capacitate de încălzire permanentă. Este ideal pentru folosirea la renovarea și modernizarea încăperilor.

Aceste covorașe sunt disponible în două variante și anume 90W pe metru pătrat pentru o pardoseală izolată și 160W pe metru pătrat pentru o încălzire rapidă sau pentru creșterea temperaturii din încăpere pentru a induce o stare de confort suplimentară.

Nu are decât3 mm grosime și nu necesită decât o singură conexiune electrică. Este ideal pentru toate locuințele și se poate monta sub orice tip de pardoseală ( plăci ceramice, gresie, parchet, pietre naturale).

T2QuickNet este valabil în pachete gata realizate ce cuprind un cablu pre-atașat, un termostat cu senzor , rețeaua de încălzire și bineînțeles instrucțiunile de instalare conform reglementărilor în vigoare.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>