Pages Navigation Menu

Cablu CeraPro

Cablu incalzitor flexibil, destinat instalarii directe in adezivul de gresie. Se preteaza atat pentru incalzirea de confort (70-90W/mp), cat si pentru aplicatiile de incalzire totala (100-150W/mp).

  • incalzire in pardosealaIdeal pentru renovari sau podele slab izolate;

  • Confera flexibilitate in alegerea puterii instalate prin variatia distantei intre doua spire consecutive

  • Doar 3mm grosime! Podeaua nu va fi suprainaltata;

  • Cablu bifilar si prefabricat pentru o instalare facila;

  • Invelisul exterior este din fluoropolimer.

 

 

Pentru o reducere semnificativa a consumului electric, utilizati CeraPro impreuna cu sistemul de izolatie termica Isolecta. Acesta din urma reduce timpul de incalzire cu pana la 65%.

 

12 ani garantie

Produsele de calitate Raychem – montate si verificate de instalatori certificati, vor asigura clientilor nostri confort si siguranta de-a lungul unei lungi durate de functionare. Astfel electricienii certificati ce vor asigura montajul acestor sisteme vor putea oferi utilizatorului final 12 ani de garantie totala. Pe toata aceasta perioada in eventualitatea in care sistemul se defecteaza din cauze datorate producatorului nu numai ca va vom inlocui produsul si vom suporta manopera de instalare, dar vom avea grija ca podeaua / gresia / parchetul dvs sa fie restaurate la acelasi standard calitativ. Pentru detalii cititi cu atentie instructiunile de instalare pe www.tycothermal.com.

 

Isolecta – Sistem de izolatie termica pentru cabluri electrice de incalzire in pardoseala.

Eficientizeaza consumul electric prin:

  • izolatie termicaIzolarea termica a pardoselei si scaderea necesarului de putere instalata pe mp;

  • Incalzire cu pana la 65% mai rapida;

  • Racire cu pana la 20% mai lenta.

 

 

Compatibil cu sistemele de incalzire in pardoseala T2Quicknet 90/160, T2Blue 10 si CeraPro.

Ideal pentru renovari: 10mm grosime .

Placi din polistiren extrudat cu structura de celule inchise acoperite cu doua straturi subtiri de mortar pentru o aderenta sporita. Contine un aditiv pentru intarzierea propagarii flacarii (flame retardant).

distributia caldurii

Un sistem complet include si accesoriile de montaj:

produse incalzire in pardoseala

Comentarii

Trackbacks/Pingbacks

  1. Eficiența sistemului de încălzire prin pardoseală vs sistemul clasic - [...] sistemului de încălzire în pardoseală este realizată din cabluri rezistente și anume cablu-incalzitor-cerapro , aceste cabluri fiind perfecte pentru …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>