Pages Navigation Menu

- 25% reducere la factura de incalzire!

Pentru o garsoniera de 38 de metri patrati utili, factura pe cele trei luni de iarna in care s-a folosit incalzirea in pardoseala a fost de aproximativ 550 de lei.

La acelasi tip de garsoniera, dar racordata la reteaua de termoficare factura, pe aceeasi perioada, a fost de aproximativ 720 de lei.

La un apartament de doua camere, cu suprafata utila de 56 de metri patrati, incalzirea in perioada octombrie-decembrie 2009, a costat circa 700 de lei fata de 1.000 lei la cel care a folosit agentul termic furnizat de CET-uri, in timp ce la trei camere factura a fost de 1.000 de lei, fata de 1.250 de lei.

Pentru o vila cu un singur etaj, dar cu mansarda, a carei suprafata utila este de 173 de metri patrati,  incalzirea prin pardoseala a costat, pe o perioada de sapte luni, 4.600 de lei, in timp ce pretul platit pentru incalzirea produsa de o centrala pe gaz a fost de 5.600 de lei.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>