Pages Navigation Menu

Încălzire inteligentă pe timp de iarnă

 

Astăzi vă vom prezenta un sistem de încălzire în pardoseală care vă vor reduce foarte mult costurile mai ales în perioada sezonului rece. 

Sistemul de încălzire în pardoseală este un sistem destul de costisitor, dar dacă stați și analizați banii pe care îi veți investii vă vor produce pe viitor economii substanțiale. 

Sistemul este unul foarte complex având o multitudine de funcționalități și care nu necesită întreținere. Este foarte bine structurat, invizibil ochiului iar pe deasupra scăpați și de inesteticele calorifere. Mai mult spațiu în cameră, mai mult loc pentru copil și pentru dumneavoastră. 

În urma testelor s-a dovedit științific micșorarea costurilor de încălzire a locuinței cu până la 25%. Făcând un simplu calcul puteți observa avantajul principal al acestui sistem.

 Alte avantaje ale sistemului :

 –       niciodată nu produce igrasie deoarece temperatura din încăpere este întotdeauna constantă

-       nu necesită niciodată costuri suplimentare pentru întreținerea sistemului

-       nu necesită muncă pentru a curăța sistemul

-       nu prezintă risc de incendiu și nici de explozie deoarece nu funcționează decât cu energie electrică

 

 Cât mă costă încălzirea unei locuințe de 100 de metrii pătrați ?

 În medie, încălzirea unei locuințe de 100 metrii pătrați în perioada sezonului rece este de aproximativ 350 de RON, mult mai ieftin față de alte sisteme la care costurile s-ar putea ridica până la 800 de RON.

 

 În cât timp se poate monta sistemul de încălzire în pardoseală ?

 Montarea sistemului este o operație extrem de meticuloasă unde nu trebuie să există erori. Totul se realizează conform planului iar durata medie este de 5 zile. Totuși pot exista întotdeauna întârzieri sau lucruri neprevăzute care pot apărea pe parcursul lucrării.

 

 Cum comand un astfel de sistem ?

 Puteți comanda sistemul atât online folosind formularul de solicita oferta existent

pe site cât și la numerele de telefon 0730 725 555  / 0726 114 028 .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>