Pages Navigation Menu

Incalzire sanatoasa si sigura – incalzirea electrica in pardoseala

INCALZIREA ELECTRICA IN PARDOSEALA

Incalzire sanatoasa si sigura

Pardosele uscate: mai igienice si mai usor de curatat

Sistemele de incalzire electrica in pardoseala determina o miscare a aerului mai redusa, prin urmare mai putin praf. Un alt avantaj poate fi intalnit la bai sau in incaperile cu umezeala. Pardoselele ude se vor usca mult mai rapid, la fel si covorasele de baie, si astfel riscul aparitiei mucegaiului si a igrasiei este mult mai mic. O pardoseala uscat este si mai usor de mentinut curata deoarece praful nu se “lipeste” de ea.

 

Campuri electro-magnetice neglijabile

Aparatura casnica si electrocasnica poate produce campuri electro-magnetice. Produsele Raychem emit cele mai scazute campuri electro-magnetice datorita constructiei cu conductoare bifilare.

 

Confort sporit si economii la costurile de incalzire

Incalzirea in pardoseala aduce mult confort si ajuta la economisirea costurilor de incalzire!

Sistemul de incalzire electrica in pardoseala este instalat aproape de suprafata pardoselei pentru a oferi o incalzire rapida a camerei. Datorita distributiei uniforme a caldurii pe intreaga pardoseala, este posibila reglarea termostatului cu 2 grade mai putin decat de obicei, fara a afecta nivelul de confort sau caldura. Acesta este un sistem excelent de a asigura o incalzire completa a incaperii sau de a imbunatati sistemul de incalzire deja existent. In timpul anotimpului de primavara sau toamna, puteti opri sistemul obisnuit de incalzire si sa mentineti pardoselele calde, confortabile si  primitoare.

 

Usor de instalat si adecvat pentru toate tipurile de pardoseli

Sistemul inteligent de incalzire poate fi instalat sub orice tip de pardoseala. Nu ocupa spatiu suplimentar, dand libertate amplasarii mobilei. Acasa sau la birou, in baie sau in spatial de locuit, sistemul inteligent de incalzire in pardoseala asigura o pardoseala calda si o temperatura placuta in incapere. Diversele noastre sisteme pot fi instalate sub toate tipurile de straturi de acoperire a pardoselei, cum ar fi gresie, marmura, lemn, pardosele laminate sau mocheta.

 

Usor si fara efort

Sistemele Total Heat pot fi ajustate direct pe pardoseala existenta (lemn, gips, beton), evitandu-se praful inutil, mizeria sau zgomotul! Suportul T2QuickNet are 3 mm grosime, astfel ca nu constituie o problema cresterea in inaltime a pardoselei. Chiar si sistemele cu auto-reglare T2Red si T2Reflecta abia masoara 13 mm grosime.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>